Krijg vat op Dementie
Verbeter de harmonie

Vind de formule die bij je past

Twee krachtige formules, zelf doen of samen. Wat kies jij?

Do It Yourself - Verbeter zelf de harmonie

De DIY formule is voor iedereen die zelfstandig het programma wil doorlopen.

Lees meer...

Het Traject - Verbeter samen de harmonie

Een gouden combinatie van online en offline, zodat je kan blijven zorgen zonder er aan onderdoor te gaan!

Alle voordelen van het DIY programma aangevuld met waardevolle extra's.

Lees meer

Ontdek hoe je het juiste kan doen voor je ma/pa met dementie,

op een manier dat je wéét dat je het goed doet én nog ruimte vind voor jezelf.

 • Gedaan om met je ogen te rollen omdat je wéér hetzelfde verhaal krijgt omdat je weet hoe je een ander verhaal krijgt
 • Minder ergernissen want je hebt gewoon dé tools in handen om die dementie te tackelen
 • Stop met je af te vragen over wat er nu nog komt, je weet het gewoon
 • Je kan je rustig voorbereiden op wat komen gaat
 • Keuzes maken nu het nog kan en voor je overspoeld wordt door verdriet
 • Moeilijke gesprekken in de familie : check
 • Weten wanneer het genoeg is, done deal!
AIMG_9945-min

"Marianne en ik wonen in dezelfde woonplaats. Op het moment dat ik Marianne tegenkwam zat ik in een hele lastige periode van mijn leven. 4 jaar geleden is mijn zuster overleden en vlak daarna kreeg mijn vader Alzheimer. Dat maakte dat ik me ontzettend alleen voelde staan. Marianne heeft mij heel goed bijgestaan, geluisterd en geadviseerd. Ze hielp mij beslissingen te nemen die ik zelf niet durfde te nemen, ondanks dat ik echt wel signalen zag. Verder heeft ze me heel goed geleerd hoe mensen met Alzheimer denken. Daardoor kon ik veel beter met hem communiceren, zonder steeds in discussies te eindigen. Ondanks dat ik echt wel even getwijfeld had aan de prijs, ben ik ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb genomen. Ik kan Marianne dan ook van harte aanbevelen."  - Lieve

Wat is Krijg vat op Dementie?

Dit programma bestaat uit een online omgeving (academy) met modules en lessen.

In vier modules krijg jij alle bouwstenen die nodig zijn om de harmonie te verbeteren. Met werkboeken, video's en boordevol tips en oefeningen, help ik jou opweg.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen in live Q&A's. En natuurlijk is onze privé Facebook groep dé plek om mensen te 'ontmoeten' waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Volg je 'Het Traject' dan krijg je toegang tot extra modules, je persoonlijke drie-stappenplan én extra coaching.

Het programma is in 6 maanden af te ronden.

marianne

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen die weet dat een programma zelf niet gaat zorgen dat alles weer wordt zoals vroeger. Als je naar jezelf wilt kijken en je gemotiveerd bent om een verandering te doorgaan, dan zal je veel aan dit programma hebben. Als jouw geliefde nog voldoende heeft aan mantelzorg, dan kun je de tips en handvaten goed inzetten. Zit jouw geliefde in de zgn. eindfase en heeft de persoon continue verzorging nodig, dan biedt dit programma je helaas niet voldoende.

De succesformule van Krijg vat op Dementie

Toepasbare informatie

Je kunt zoveel verwachten als de diagnose dementie er eenmaal is. Soms weet je niet meer waar je moet beginnen. In een overzichtelijke academie, waar je zonder technische kennis zó toegang tot krijgt, vind je allerlei relevante informatie. Je krijgt handige en toepasbare tools in handen om stevig te staan in het zorgen voor iemand met dementie.

Kleine stappen

Vaak zijn we geneigd om direct naar ons einddoel af te willen streven. We willen nú resultaat zien. Maar deze grote stappen schrikken ons af. We weten niet waar we moeten beginnen en lopen eerder vast. De key tot succes is het zetten van kleine stappen. Onze hersenen omzeilen zo namelijk de automatische weerstand tegen nieuw gedrag. Daarom volg je vier modules die jou stap voor stap meenemen door het proces.

Nu en in de toekomst

Wanneer de 6 maanden voorbij zijn heeft jouw dierbare nog steeds dementie. De tools en methodieken die je tijdens de verschillende modules hebt geleerd kun je toepassen in je gehele verdere leven. Je leert anders naar situaties te kijken. Je zet jezelf op een belangrijke plek, zonder er aan onderdoor te gaan. Het is dus geen eenmalige investering, maar een voor de rest van je leven.

AIMG_9915-min

Wie is Marianne?

Ik ondersteun mensen die zorgen voor iemand met dementie.

Maar vooreerst ben ik therapeut … al ruim 10 jaar lang ondersteun ik mensen die het lastig hebben met zichzelf in deze wereld.

Schitterend beroep (al zeg ik het zelf).
Toen werden de oma en de 2 opa’s ziek.
Neen niet tegelijkertijd, elk op hun eigen ritme en tempo.

De ene Parkinson met dementieverschijnselen, de andere een overload aan medicijnen met een vorm van dementie tot gevolg en de derde een dementie maar zonder officiële diagnose. Met andere woorden, we weten nog steeds niet welke dementie er in het spel is.

Woelige tijden van zoeken, evenwicht vinden en opnieuw zoeken en opnieuw evenwicht vinden. Dat was de start van dit online programma.

Vind de formule die bij je past

Krijg zelfvertrouwen en ga aan de slag!

DIY formule - Verbeter zelf de harmonie

€697 / 6 maanden
 • Instappen Wanneer je wilt
 • 6 maanden toegang tot de online omgeving
 • Stappenplan met werkboeken
 • Praktische downloads & video's
 • 2 Q & A momenten waarin ik al je vragen beantwoord
 • Toegang tot de Facebook community om ideëen uit te wisselen.

Het Traject - Verbeter samen de harmonie

€897 / 6 maanden
 • Instappen Wanneer je wilt
 • Alles van de DIY formule en meer...
 • Bonus module Maak de persoon met dementie zelfredzaam
 • MasterClass Zelfredzaamheid bekijken wanneer je wilt
 • Extra module Keep Your Sanity & 5 belangrijkste vragen van de mantelzorger
 • Persoonlijk 3 stappenplan t.w.v. €279
 • Coach call 60 minuten
 • Speciaal presentje voor jou in je brievenbus

Wat zeggen anderen over mijn aanpak

“Toen ik bij je kwam wat ik uitgeput, opgejaagd en radeloos. Ik kreeg direct enorm veel steun van je. Ik voelde dadelijk dat vertrouwen. Je liet me praten zonder te oordelen met heel veel begrip. Het was alsof ik eindelijk thuiskwam.

Annelies

Je gaf tips om het soms moeilijke nabij zijn bij mijn vader draaglijker te maken. De situatie bleef altijd hartverscheurend. Het benoemen van de vele, soms tegenstrijdige gevoelens als normaal maakt het ook voor mezelf meer aanvaardbaar.

Greet

Je leerde me dat ik bij al dat geven ook aan mezelf mag denken en grenzen mag aangeven zonder dat ik daarmee ‘egoïstisch’ ben. Je stimuleerde me, je leerde me genieten, iets te doen voor mezelf zonder me schuldig te voelen.

An

Vaak gestelde vragen